Muziek op straat in Kaatsheuvel

Middenorkest Harmonie Kaatsheuvel
Middenorkest Harmonie Kaatsheuvel
Foto: Loonopzand.nieuws.nl

Het Middenorkest van Harmonie Kaatsheuvel gaat zaterdag 1 juli in het centrum van Kaatsheuvel leven in de brouwerij brengen.

Onder het motto ‘Muziek op straat’ vrolijken de muzikanten het winkelend publiek op. Tegelijk laat de jeugd zien en horen dat het bespelen van een instrument een rijkdom is voor het leven en er niets mooiers is dan samen muziek maken. De leden van de harmonie weten zich daarin gesteund door Koningin Maxima, die zich inzet voor muziekonderwijs op de basisscholen en het bespelen van een instrument ten volle propageert. De Muziekschool Kaatsheuvel is als onderdeel van Harmonie Kaatsheuvel professioneel toegerust om de kinderen al op jonge leeftijd op te leiden en wegwijs te maken in de muziekwereld.

Het winkelend publiek kan zaterdag genieten van de vrolijke muziek van het Middenorkest. De eerste klanken worden om 13.00 uur de straat in geblazen voor Het Klavier op het Anton Pieckplein, vervolgens in de Hoofdstraat op het pleintje hoek Peperstraat/Hoofdstraat. Daarna verplaatsen de muzikanten zich naar De Hoofdpoort en het straatoptreden wordt afgesloten bij De Chocolademan in De Hoofdstraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen