Warme, maar geslaagde live-avond bij Crossroads

Zaterdagavond 27 mei was het zover, de laatste bandavond van seizoen 2016 -2017 in Crossroads.

In juni en juli worden er geen live-avonden meer gehouden. Ervaring leert dat in deze maanden mensen liever een terrasje pakken, dan binnen van bands genieten. Logisch natuurlijk in deze warme maanden, echter had men er geen rekening mee gehouden dat het kwik ook eind mei tot boven de 30 graden zou stijgen.

Dat deed het toch! 32 graden in Kaatsheuvel. Dat resulteerde dan ook in een tamme aftrap van de avond door Reply To All. Maar wat een goede band! Dat moet men buiten Crossroads ook gemerkt hebben, want vanaf het moment dat zangeres Maus haar eerste noten gezongen had stroomde het publiek rustig aan binnen. Buiten koelde het wat af, maar binnen was men getuige van een stomend optreden. Wat een energie en wat een gouden strot! Nummers van Sass Jordan maar ook Aerosmith gaan de band met gemak af. Een genot voor de oortjes èn de oogjes, wat zou het mooi zijn als deze band nog eens terug wil komen!

Om 11 uur stond de zaal aardig gevuld en was het tijd voor Deep White. Voor bassist Jaco van der Schans het tweede rondje, want hij was al lekker ingespeeld bij Reply To All. Afgelopen jaar deed Deep White nog met veel succes mee aan de Clash of the Coverbands, nu stonden ze met een mooie mix van Deep Purple, Whitesnake en andere classics op het Crossroadspodium. Een lekker intiem optreden voor het festivalseizoen gaat beginnen. De puntjes op de i zetten en knallen, dat hebben de heren gedaan. Na wat zoeken naar het juiste geluid ging het dak eraf.

Vanaf deze plaats willen we Martin de Jong veel beterschap en een spoedig herstel wensen. Hij zou met zijn band After Chaos het voorprogramma voor Deep White verzorgen, maar een sportongeluk bracht roet in het eten. Wel leuk dat een aantal bandleden van After Chaos toch gezellig aanwezig waren en erg tof dat deze band zelf het initiatief nam om voor een vervangende, steengoede, band te zorgen!

Zoals aangegeven de laatste live-avond van dit seizoen. Niet getreurd, in september en oktober zijn we weer terug met een boordevol programma waarvan Iristribute 2017 het eerste event zal zijn. Voor meer info daarover zie onze website of de facebookpagina, de voorverkoop is al gestart en loopt erg hard. Wil je erbij zijn bestel dan snel je kaarten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen