De Touwladder werkt aan Eten & Drinken voor dieren

In het kader van het project ETEN EN DRINKEN voor dieren bezochten de groepen 1-2 en 1 van obs de Touwladder de Boerenbond in Kaatsheuvel om daar te kijken wat de dieren allemaal te eten krijgen.

De kinderen hadden ’s morgens voer en een foto van hun dier mee naar school genomen. “Welk dier eet wat?”, dat was de vraag van de juf. Zo gingen we alles sorteren. In de Boerenbond aangekomen begonnen we bij het voer van de katten, daarna de vissen, de konijnen, honden etc. En zo gingen we bij al het voer voor de dieren even kijken en liepen we door de winkel. Wat worden de dieren toch goed verwend!

Ook groep 3 bracht ’s middags een bezoek. Gehuld in de mooie Touwladdershirts kwamen de kinderen van groep 3 naar hun plantjes kijken. Vanaf februari hebben de kinderen hun eigen groente gezaaid. Daarna hebben we regelmatig een bezoek aan de Boerenbond gebracht om te bemesten en water te geven. Vandaag mochten ze hun eigen gekweekte groente, zoals sla, komkommer, wortel, etc., ophalen. Wat waren de plantjes groot geworden. Medewerkers van de Boerenbond; hartelijk bedankt. Voor het bekijken van de leuke foto’s van deze activiteiten,zie website www.obsdetouwladder.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen