Magic avond koor Phonè in het Klavier Kaatsheuvel

Muziek stond gisteravond centraal in theater in het Klavier te Kaatsheuvel. Koor Phonè presenteerde It’s a kind of magic onder leiding van muzikaal leider en dirigent Rob Dommisse.

Een afwisselend programma waar zang, onder leiding van een muzikaal combo, werd afgewisseld met magic moments. Door de illusies heen werden er nummers van Queen 5 stemmig ten gehore gebracht zoals: Bohemian Rhapsody, Don’t stop me now en Somebody to love waarbij het koor een prachtig hart vormde op het podium.

Tijdens een medley van Sister act, werden de bezoekers meegenomen het klooster in onder leiding van solist Gera de Jong. De nonnen zongen ingetogen het nummer ‘Hail Holey’ en bij het nummer ‘I wil follow Him’ gingen de nonnen los. De broeders van Phonè brachten sfeer in het klooster met kaarslicht. Het nummer ‘My Immortal’ van Evanescence werd klein maar vol emotie gezongen evenals You Raise me up. Tijdens de magic finale klonken nummers uit de musical Hair. Onder andere Hair met solist Rob van Eekelen, Aquarius en Let the sunshine. De sfeer zat er goed bij in bij de Hippies, het publiek reageerde enthousiast.

Na het dankwoord door Luc van Laar, die de presentatie verzorgde, kwam de toegift waarbij enorme zeepbellen vanaf het podium de zaal in werden gebracht. Het was met recht een magic avond te noemen waarbij het publiek getrakteerd werd op zang gecombineerd met verrassend sfeerlicht en beelden. De acts met illusie brachten afwisseling in het programma. It’s a kind of magic was zeker geen desillusie!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen