Opbrengst Buitenspeeldag op Anton Pieckplein in Kaatsheuvel voor het goede doel

Foto: Angelina

Buitenspeeldag 2015 in Kaatsheuvel was ondanks de hectische start wel een geslaagde dag. Het Mauritsplein is echter geen evenemententerrein meer. Het Anton Pieckplein wel en de gemeente wil graag andersoortige evenementen hier hebben. Dit jaar wil JerKat Events in samenwerking met Buurtcomité het Plein en Buurthuis Pannenhoef wederom een geslaagde middag opzetten, alleen niet op de Nationale Buitenspeeldag (8 juni) maar op zaterdagmiddag 17 september.

Ieder kind verdient een lach op zijn gezicht:
En met ieder kind bedoelen we ook ieder kind, arm – rijk, valide – minder valide. Daarom willen we het dit jaar een keer anders doen en de aandacht hierop vestigen. Dit willen we doen door aangepaste sport- en spelactiviteiten. Dat is dan ook een reden waarom we voor Spieren voor Spieren hebben gekozen als goed doel. Wij hebben ze uitgenodigd om op die dag aanwezig te zijn zodat zij tekst en uitleg kunnen geven waar zij voor staan en de donatie in ontvangst te nemen.

Tijdens deze Buitenspeeldag willen we kinderen sporten en spellen laten doen die zowel valide als minder valide kinderen kunnen doen. Op deze manier willen wij de kinderen van Kaatsheuvel met elkaar in contact brengen en laten weten dat ze samen kunnen spelen, maar ook hoe. Dus we willen niet persé kinderen laten ervaren hoe het is als een minder valide dat zou doen, maar juist hoe ze samen dingen kunnen doen.

Kinderen uit Kaatsheuvel in de leeftijden van 4 tot en met 12 jaar zijn welkom om tussen 14.00 uur en 17.00 uur met de activiteiten mee te doen voor €1,–. Deze bijdrage wordt gedoneerd aan Spieren voor Spieren. De kinderen kunnen aangemeld worden via de mail [email protected]. Vermeldt u in de mail de naam, leeftijd en school van het kind. Let wel, we hebben slechts beperkte ruimte (200 kinderen bij voldoende begeleiding) dus meld het kind op tijd aan. De uiterste aanmelddatum is 8 juli 2016.

Vrijwilligers gevraagd
Zonder vrijwilligers zijn we echter nergens en daarom doen we ook een dringende oproep om, als u het leuk vind om een groep kinderen te begeleiden of om te helpen bij een activiteit, zich bij ons aan te melden. Ook voor op- en afbouwwerk zijn extra handen welkom. Natuurlijk zijn verenigingen en clubs ook welkom om zich te melden indien zij ook iets willen doen op deze middag.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen