112

Vrouw uit Kaatsheuvel aangehouden na mishandeling van drie familieleden

Kaatsheuvel – Een inwoonster van Kaatsheuvel is woensdagavond aangehouden voor mishandeling. Ze had een direct familielid en twee kinderen mishandeld. Ook zou ze al eerder andere familieleden mishandeld hebben. De maat is vol.

Op woensdag 8 juni 2016 om 20.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van de mishandeling. Een vrouw gaf aan dat ze kort daarvoor mishandeld was door een direct familielid. Ook haar twee kinderen zouden slachtoffer zijn.

Agenten gingen bij de aangeefster langs. Die gaf aan dat ze bij haar familielid op bezoek was met haar kinderen in de Rozenstraat. Het familielid heeft een verstandelijke beperking. Het liep uit de hand waardoor de vrouw boos werd een haar en haar twee kinderen mishandelde. Ze vluchtten het huis uit. Voor de zekerheid zijn ze bij een arts langs geweest die aangaf dat alle drie de slachtoffers verschillende kneuzingen hadden.

Andere familieleden, die ook aanwezig waren, gaven aan dat er al vaker sprake is geweest van mishandelingen. De maat was nu vol. De agenten gingen naar de woning en hielden daar de vrouw aan. De vrouw is voor de nacht ingesloten. Er zal contact opgenomen worden met hulpverleningsinstanties voor de verdachte. Maar er zal ook een proces-verbaal opgemaakt worden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen