Parkinson Café Midden-Brabant organiseert Jeu de Boules toernooi

Foto: Parkinson Café Midden-Brabant

Parkinson Café Midden-Brabant organiseert ter afsluiting van haar voorjaarsprogramma het Jan Arts Jeu de boules toernooi op woensdag 22 juni 2016. Een ontspannende activiteit voor mensen met Parkinson, hun partners, familie, mantelzorgers en/of zorgverleners en vrienden.

Het programma start om 10.30 uur bij Jeu de Boulesvereniging ‘Bâtard’ aan de Prins Hendrikstraat 82, 5151 GB in Drunen. De dag start met ontvangst en koffie en de prijsuitreiking en afsluiting is uiterlijk om 17.00 uur.

Parkinson Café Midden-Brabant organiseert deze Jeu de Boules-dag, waarbij gezelligheid en onderling contact belangrijker is dan winnen. Het spel wordt gespeeld in teams, de deelnemers krijgen spelregeluitleg en begeleiding bij het spel. Bij goed weer spelen we buiten, bij slechter weer kunnen we binnen in de hal terecht.

U bent van harte welkom deze spelmiddag, om de sfeer te komen proeven en kennis te maken met het spel. Het inschrijfgeld bedraagt € 10, = p.p. Daarvoor krijgt men koffie met gebak bij de ontvangst, een lunch, een borrelhapje tussendoor en deelname aan het spel. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie of inschrijving kunt u terecht op de website: www.parkinsoncafemiddenbrabant.nl. Daar treft u ook het inschrijfformulier aan dat u kunt richten aan dhr. Theo Schoenmakers, Castellanie 16, 5175 DC Loon op Zand. Inschrijven kan tot 16 juni.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen