112

Gewelddadige beroving Tilburger (74) op Spinderpad

Foto: Politieteam Langstraat

Tilburg – Een 74-jarige Tilburger is dinsdag 31 mei 2016 rond 20.00 uur op het Spinderspad op gewelddadige wijze beroofd. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Man met mes
Hij vertelde dat hij met zijn auto vanaf de Bergstraat linksaf het Spinderspad was ingereden. Hij zag aan de linkerzijde van de weg een klein model blauwe personenauto stilstaan. Hij wilde keren, maar werd op het moment dat hij stilstond door een man aangesproken. Hij zag dat de man een mes in zijn handen had. De man eiste zijn telefoon en prikte ondertussen met het mes. Ook kreeg de aangever enkele klappen in zijn gezicht. De dief maakte onder meer een telefoon en de autosleutel buit.

Signalement
Hierna vluchtte hij naar die stil staande auto en reed daar mee weg. Het zou gaan om een blanke man, circa 30-35 jaar oud met kort bruinkleurig haar. Het slachtoffer liep een verwonding op zijn gezicht op die gehecht moest worden. De recherche stelt een nader onderzoek in. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen