Tijdelijk beheerder de Werft in Kaatsheuvel en de Wetering in Loon op Zand

Foto: Streetview

De gemeente draagt vanaf 1 juni 2016 volledige verantwoordelijkheid voor de gebouwen De Werft en De Wetering. Om de gebruikers zo goed mogelijk te kunnen bedienen, huren zij een tijdelijke beheerder in. Daartoe selecteerde de gemeente afgelopen weekend een professionele partij: Hydra Sport Beheer BV uit Eindhoven. Dit heeft de gemeente in een persbericht laten weten.

Beheerder multifunctionele accommodaties
Hydra Sport bestaat ruim 25 jaar en beheert multifunctionele accommodaties, zwembaden en sporthallen in de provincies Noord-Brabant, Limburg, Utrecht en Gelderland. Namens Hydra Sport zijn de heer John van den Boom (directeur) en Sjoerd Kersjes (financieel medewerker) de eerste aanspreekpunten. Zij zullen veelvuldig op locatie zijn om de gebouwen te beheren en exploiteren.
Toekomst

De gemeente werkt ondertussen verder aan een definitieve oplossing voor het toekomstige beheer en de exploitatie van De Werft en De Wetering. Tot die tijd wordt de tijdelijk beheerder ingezet.

Informatie
Wilt u meer informatie? Stel uw vraag aan de gemeente via het e-mailadres: [email protected] o.v.v. De Werft of De Wetering. Of bel met het algemene telefoonnummer: 0416 – 289111.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen