Meld uw wensen en knelpunten in het verkeer

Foto: Gemeente Loon op Zand

Als inwoner of ondernemer weet u het beste waar in de gemeente Loon op Zand knelpunten in het verkeer zijn. Welke wensen heeft u? Waar ervaart u dagelijks problemen in de praktijk? Of wat is er juist goed geregeld?

U wordt dan ook van harte uitgenodigd om uw input te geven op de knelpuntenkaart, die te vinden is via de volgende link: https://global.royalhaskoningdhv.com/inventarisatie-loon-op-zand. Tot en met vrijdag 31 mei 2024 kunt u op deze kaart aangeven waar de mogelijkheden en problemen liggen in het verkeer binnen de gemeente Loon op Zand. Met uw hulp kan de gemeente een zo volledig mogelijk beeld creëren.

Nieuw mobiliteitsplan

Het verkeer is belangrijk voor alle inwoners en bezoekers. De gemeente Loon op Zand moet ook in de toekomst veilig, leefbaar en bereikbaar zijn. Daarom werken ze aan een nieuw mobiliteitsplan. In het mobiliteitsplan beschrijft de gemeente bijvoorbeeld wat ze regelen voor voetgangers of fietsers. Hoe de bereikbaarheid van de gemeente wordt gegarandeerd, hoe ze omgaan met parkeren en hoe ze streven naar duurzamer verkeer. Om deze vragen te kunnen beantwoorden, is het essentieel dat de gemeente eerst alle wensen en knelpunten op het gebied van verkeer in kaart brengen. Dit doen ze samen met inwoners, ondernemers en organisaties.

De gemeente neemt alle opmerkingen serieus en waardeert elke bijdrage. Het is voor de gemeente helaas niet mogelijk om individueel te reageren, omdat de opmerkingen anoniem worden ingediend. De gemeente verzekert u dat alle feedback zorgvuldig wordt bekeken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen