Ontdek Kaatsheuvel met onze gloednieuwe spreekwoordenroute

Foto: Sander Verhoeven

KAATSHEUVEL – Op woensdag 7 februari opende Wethouder Louis Laros samen met enkele kinderen, Turfke en Studio Spreekwoord de nieuwe wandelroute door Kaatsheuvel. Het startschot werd gegeven in de bibliotheek in het Klavier.

Studio Spreekwoord: “Spreekwoorden vormen de rode draad van onze routes. Hierdoor brengen we de historie tot leven op een begrijpelijke, maar bovenal grappige manier.” Louis Laros vult aan: “Deze nieuwe wandelroute voor kinderen verbindt de taal, cultuur en de historie van ons mooie Kaatsheuvel. Dus trek je wandelschoenen aan en ga eropuit!

Stap in de wereld van spreekwoorden!

Terwijl je door het centrum struint zul je stap voor stap kennismaken met verschillende spreekwoorden, en duik je in de fascinerende geschiedenis van Kaatsheuvel. Hoe cool is dat? Maar wacht, er is meer! In je routeboekje vind je uitdagende opdrachten en leuke puzzels die je brein laten kraken.

Heb je even een rustmoment of wil je na de route direct aan de slag met spreekwoorden? Pak je kleurpotloden erbij en ga aan de slag met onze speciale kleurplaat vol met grappige spreekwoorden.

Waar wacht je nog op? De boekjes zijn op verschillende locaties op te halen in de gemeente, bijvoorbeeld bij de bibliotheek of het TIP. Begin jouw spreekwoorden-avontuur door de straten van Kaatsheuvel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen