Informatiebijeenkomst nieuw dorpshuis Loon op Zand

Foto: Google Streetview

LOON OP ZAND – De gemeente nodigt iedereen uit voor een informatieve bijeenkomst over de plannen en ontwerpen van het nieuwe dorpshuis in het centrum van Loon op Zand.

Op woensdag 20 december 2023 om 20:15 uur zullen vertegenwoordigers van de gemeente Loon op Zand samen met de architecten van De Twee Snoeken en Houtman Landschapsarchitecten de aanwezigen meenemen in de gedetailleerde plannen, ontwerpen en keuzes die zijn gemaakt voor zowel het nieuwe dorpshuis als de omliggende openbare ruimte. De bijeenkomst biedt ook de gelegenheid om vragen te stellen. Aanmelding vooraf is niet vereist.

Details van de bijeenkomst

  • Datum en tijd: 20 december 2023, van 20:15 tot 21:15 uur
  • Locatie: Weteringplein 1, 5175 BZ Loon op Zand
  • Programma: De ontvangst begint om 20:15 uur. Om 20:30 uur opent wethouder Suzan Mandemakers de bijeenkomst, waarna de architecten van De Twee Snoeken en Houtman Landschapsarchitecten een algemene toelichting geven op de plannen en ontwerpen.

Als u verhinderd bent maar wel ge├»nformeerd wilt worden, of als u op een andere manier ge├»nteresseerd bent in het project, wordt u op de hoogte gehouden via de webpagina “Nieuw Dorpshuis Loon op Zand” met de laatste ontwikkelingen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen