Nieuwe beheerder milieustraat

Foto:

Per 1 januari 2024 heeft de milieustraat een nieuwe beheerder: PreZero neemt het stokje over. Deze verandering brengt een frisse wind met zich mee, met nieuwe medewerkers die klaarstaan om jou te assisteren. Belangrijk is dat, ondanks deze overgang, de openingstijden van de milieustraat hetzelfde blijven.

Milieustraat in week 1 van 2024 gesloten

Let op! In de eerste week van het nieuwe jaar dinsdag 2 januari 2024 tot en met vrijdag 5 januari 2024 is de milieustraat gesloten. De nieuwe beheerder PreZero gaat in die week de milieustraat opnieuw inrichten. Bedankt voor het begrip tijdens deze korte pauze.

Inleveren fijn restafval milieustraat

De milieustraat is bedoeld voor grof huishoudelijk afval. Grofvuil is afval dat niet in de container past of er niet in thuis hoort. Fijn restafval, afval dat je in de restcontainer aan huis kunt aanbieden of via een ondergrondse restafvalcontainer, hoort niet thuis op de milieustraat. Omdat het een keer kan voorkomen dat je extra veel restafval hebt, is het voorlopig nog wél mogelijk om ongesorteerd restafval op de milieustraat aan te bieden. Dit mag uitsluitend in dichte 60 liter huisvuilzakken.

Per 1 januari 2024 betaal je hier hetzelfde tarief voor als voor het aanbieden van een restafvalzak in een ondergrondse container. Dat is 1, 25 euro per zak. Deze kosten moet je direct aan de poort betalen via het scannen van een QR-code. Contant betalen is niet mogelijk. Vergeet daarnaast niet om je milieupas mee te nemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen