Nieuw ingericht speelveld President Kennedyplein feestelijk geopend door wethouder Louis Laros

Foto: Gemeente Loon op Zand

KAATSHEUVEL – Vorig schooljaar mocht de kinderraad van de gemeente Loon op Zand input geven voor de herinrichting van het President Kennedyplein. Met al deze ideeën en de ideeën van 150 volwassenen en kinderen die in de buurt van het plein wonen, is een ontwerp gemaakt en dit voorjaar uitgevoerd.

Het is een speelplaats geworden voor alle leeftijden met toestellen voor de allerkleinsten, een freerun parcours voor de stoerdere onder ons en een beweegparcours voor de oudere mensen in onze gemeente. De reactie van de kinderraad op het gekozen ontwerp: “het is “echt vet” geworden!”

Opening

Woensdagmiddag 21 juni mochten Sara, Luan en Guus het nieuwe speelveld officieel openen. Samen met wethouder Louis Laros en Voorzitter van de KGV Wilbert Beerens lieten ze de confettikanonnen knallen, waarna KGV een demonstratie van het freerunparcours verzorgde. Het freerunparcours was een wens van KGV in het kader van het 100-jarig bestaan. Omdat dit niet zomaar een lustrum is, wilde KGV iets bijzonders doen voor de gemeenschap. Een mooie wens die dankzij vele sponsoren werkelijkheid is geworden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen