Van Haestrechtstraat – Wielstraat medio augustus op de schop

Foto: Google Streetview

KAATSHEUVEL – De Van Haestrechtstraat en de Wielstraat tussen Kaatsheuvel en Waalwijk krijgen een nieuw wegdek én een nieuw fietspad. De kwaliteit van de wegen is op dit moment onvoldoende. Bovendien is het fietspad te smal. Het voldoet niet meer aan de regels van deze tijd. Tijd voor groot onderhoud dus.

Het traject loopt vanaf de rotonde Tilburgseweg / Horst tot aan de bebouwde komgrens van de gemeente Waalwijk ter hoogte van Meerdijk. Ook het doodlopende stukje Wielstraat huisnummer 19-27 wordt meegenomen. Aannemersbedrijf Van Mourik Infra B.V. uit Groot-Ammers voert het werk uit. De werkzaamheden starten medio augustus 2022 en zijn gereed in het voorjaar van 2023. De aannemer voert de werkzaamheden in verschillende fases uit.

Omleidingsroute

De Van Haestrechtstraat, met in het verlengde de Wielstraat, is een drukke route tussen Kaatsheuvel en Waalwijk. Met naar schatting zo’n 1400 fietsers per dag wordt de weg ook veel gebruikt door schoolgaande jeugd. Omdat de straten tijdens de werkzaamheden niet toegankelijk zijn, kan het werk voor enige overlast zorgen. Voor auto’s en fietsers komt er een omleidingsroute. Deze omleidingsroutes gelden gedurende het gehele werk.

Meer informatie over dit project vind je op www.loonopzand.nl/haestrechtstraat-wielstraat.

Google Maps
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen