Wil jij kinderraadslid worden? Meld je nu aan!

Foto: Gemeente Loon op Zand

KAATSHEUVEL – Woensdagmiddag 29 juni werd de laatste kinderraadvergadering van dit schooljaar gehouden. De gemeente kijkt terug op een heel leuk en leerzaam eerste jaar kinderraad.

Een jaar waarin de kinderen meebeslisten over dingen die echt gaan gebeuren, zoals bijvoorbeeld de aanleg van nieuwe speelveldjes in Kaatsheuvel en Loon op Zand. Ook leerden ze debatteren. En ze waren samen met burgemeester Hanne van Aart bij bijzondere gelegenheden zoals de opening van de activiteiten op Koningsdag. Een heel toffe ervaring zo gaven de kinderen aan.

Jammer genoeg was het ook tijd om afscheid te nemen van de achtstegroepers. Na de zomervakantie stromen nieuwe kinderraadsleden weer in. Lijkt het jou ook wat om deel uit te maken van de kinderraad? Op alle scholen worden nu nieuwe kinderraadsleden geworven. Ook als je in onze gemeente woont en niet op school zit in Kaatsheuvel, Loon op Zand of De Moer ben je natuurlijk welkom! Dus zit je na de zomervakantie in groep 7 of 8 en wil je ook graag meedoen? Meld je dan aan via [email protected]. Vinden we heel erg leuk! Wil je eerst meer weten over de kinderraad? Kijk dan op www.loonopzand.nl/kinderraad.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen