Zilveren erespeld voor Marcel van Kuijk

KAATSHEUVEL – Aan de vooravond van het Pleinfestival 2022 reikte locoburgemeester Jan Brekelmans woensdagavond 18 mei de zilveren erespeld van de gemeente Loon op Zand uit aan de heer M.C.H. (Marcel) van Kuijk uit Kaatsheuvel. Dit feestelijke moment vond plaats in de feesttent op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel tijdens een bijeenkomst voor alle vrijwilligers die betrokken zijn bij het festijn.

Met zijn vele vrijwilligersactiviteiten zette en zet Marcel van Kuijk (44) zich al meer dan twintig jaar in als vrijwilliger voor veel lokale, maatschappelijke organisaties. Aan tal van organisaties en verenigingen in de gemeente Loon op Zand verleende en verleent hij nog steeds hand- en spandiensten op met name technisch gebied. Voor veel organisaties deed en doet hij vandaag de dag nog steeds, vooral achter de schermen, waardevol werk waardoor evenementen een succes worden.

Met zijn vele vrijwilligersactiviteiten leverde en levert Marcel van Kuijk een positieve en stimulerende bijdrage aan de gemeenschap van Loon op Zand. Als blijk van waardering en erkentelijkheid voor zijn jarenlange tomeloze inzet als vrijwilliger ontving hij de zilveren erespeld.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen