Wegwerkzaamheden Loonse Molenstraat/Loonse Hoek

Foto: Google Streetview

LOON OP ZAND – Vanaf vrijdag 8 oktober voert Van Doorn werkzaamheden uit op de Loonse Molenstraat/Loonse Hoek in Loon op Zand. Ze gaan het asfalt frezen en de weg voorzien van een nieuwe deklaag. Tevens worden er drempelplateau’s aangebracht en de bermverhardingen aangepast. Om deze werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, wordt er naast een wegafzetting ook een tijdelijke omleiding ingesteld.

Planning werkzaamheden

De werkzaamheden zullen plaatsvinden van vrijdag 8 oktober t/m vrijdag 15 oktober. Alleen tijdens de momenten waarop het asfalt wordt aangebracht zal er een gehele afsluiting zijn. De asfaltwerkzaamheden zullen in drie verschillende fases worden uitgevoerd zodat de aanliggende woningen en bedrijven per fase maar 1 dag niet bereikbaar zijn. De betrokkenen zijn hiervan middels een brief op de hoogte gesteld.

Fase 1
Dinsdag 12 oktober – van 07.00 uur – 18.00 uur is de Loonse Molenstraat afgesloten tussen de Steeg van Corput en de Ruilverkavelingsweg.

Fase 2
Woensdag 13 oktober – van 07.00 uur – 18.00 uur is de Loonse Molenstraat afgesloten tussen de Ruilverkavelingsweg en de Kloosterstraat.

Fase 3
Donderdag 14 oktober – van 07.00 uur – 18.00 uur is de Loonse Hoek afgesloten.

De afsluitingen en omleidingen worden met borden aangegeven. Zie hier de omleidingskaarten.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden