Gemeente Loon op Zand blijft open

Foto: Loonopzand.nieuws.nl

Juist in tijden van crisis vindt de gemeente Loon op Zand het van groot belang dat het gemeentehuis een opvanglocatie is waar inwoners terecht kunnen met eventuele vragen of zorgen. Vanzelfsprekend met in acht neming van de landelijke en regionale maatregels, maar inwoners blijven altijd welkom in Het Klavier.

U kunt dus nog steeds bij Burgerzaken terecht voor verlening van paspoorten, rijbewijzen en andere producten. Ook telefonisch blijft de gemeente van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk tegen te gaan, vragen we elke bezoeker zich te houden aan de verscherpte hygiënemaatregelen in Het Klavier.

Hygiënemaatregelen in Het Klavier tot en met 6 april

  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst. Er staat een desinfectiepaal in de ontvangsthal;
  • Meld u bij de receptie en wacht vervolgens tot u wordt opgeroepen voor het baliebezoek;
  • Houd anderhalve meter afstand van andere bezoekers en medewerkers.

Afspraak

U bent welkom op afspraak. Een afspraak maakt u online via www.loonopzand.nl/afspraakmaken  of bel naar 0416 – 289111. Heeft u al een afspraak, maar gezondheidsklachten? Bel dan om de afspraak te verzetten. Of annuleer uw afspraak online.

Actueel advies

De veiligheidsregio heeft op onze website een banner geplaatst. Deze banner geeft het meest actuele advies betreffende het coronavirus aan en verwijst door naar de veiligheidsregio (www.vrmwb.nl). Hier vindt u actuele publieksinformatie en telefoonnummers.
Heeft u vragen over uw gezondheid? Bel de GGD via telefoonnummer 0900-3646464.
Meer weten over de landelijke richtlijnen van het RIVM? Bel 0800-1351.

Bron: Gemeente Loon op Zand

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen