Zesde besmetting in Loon op Zand

Foto: Google Streetview

LOON OP ZAND – Gisteren is één persoon in Loon op Zand positief getest op het coronavirus. Deze persoon is, net als de overige al eerder positief geteste personen in de gemeente, gelinkt aan een van de eerder bevestigde coronapatiënten. Deze persoon is thuis in isolatie.

In totaal verblijven in de gemeente Loon op Zand nu 6 personen in thuisisolatie. De GGD brengt ook de contacten van de nieuwe patiënt in kaart door middel van contactonderzoek. Hun gezondheid wordt twee weken gemonitord. Bij klachten worden zij door de GGD getest.

Burgemeester Hanne van Aart: ” Helaas is er nog een inwoner positief getest. Natuurlijk voelen wij met iedereen mee die in thuisisolatie zit en onderhouden we regelmatig contact. Naar omstandigheden gaat het gelukkig goed met hen. Wij wensen alle betrokkenen een spoedig herstel.”

Meer informatie

De gemeente volgt het advies en de informatie van de autoriteiten, de GGD en het RIVM, op de voet. Kijk voor actuele maatregelen rondom het coronavirus op de website van het RIVM rivm.nl, waar onder meer veel gestelde vragen en antwoorden over virus staan. Mensen met specifieke vragen over hun eigen gezondheid kunnen het beste contact opnemen met hun huisarts. Of bel het landelijke informatienummer van de Rijksoverheid: 0800-1351.

Dossier: Corona nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden