Harmonie speelt met publiek Cinequiz in Het Klavier

Harmonie Kaatsheuvel speelt samen met publiek quiz over filmmuziek
Foto: Stef Mennens DRIELUIK fotografie

KAATSHEUVEL – Hou je van filmmuziek en weet jij welke muziek bij welke film hoort, dan is er zaterdagavond 26 november een bijzondere uitdaging voor jou in Het Klavier in Kaatsheuvel.

Met een Cinequiz zet Harmonie Kaatsheuvel dan een avondvullend programma neer waarbij filmmuziek wordt afgewisseld met een quiz voor het hele publiek. Het orkest heeft originele filmvragen voor haar gasten in petto, waarbij uiteindelijk één winnaar met de eer en een prachtige prijs naar huis gaat. De avond begint om 20.00 uur. Toegangskaarten kosten 10 euro inclusief een pauzedrankje en zijn te bestellen via www.harmoniekaatsheuvel.nl

Tijdens dit bijzondere interactief concert, dat onder artistieke leiding staat van Geert Schrijvers, wordt het publiek gevraagd om muziekfragmenten te linken aan de meesterwerken van het witte doek. Soms kort en krachtig, soms mysterieus en soms zelfs gespeeld van achter naar voren om het niet al te makkelijk te maken. Het geheel is een interessante uitdaging voor muzikanten en publiek, dat op een speelse wijze wordt meegenomen in het filmrepertoire dat die avond door het Groot Harmonie Orkest wordt gespeeld.

Het orkest is er helemaal klaar voor om na de lange Coronaperiode met weinig optredens en repetities haar publiek een hele avond mee te nemen in de muzikale wereld van de cinema. Het publiek wordt tijdens dit avondvullend programma getrakteerd op meeslepende muzikale composities die speciaal voor film zijn gecomponeerd. Zowel klassiekers als meer recente blockbusters. En dit keer wordt er meer van het publiek verwacht dan alleen maar luisteren en genieten. Het orkest betrekt het publiek met originele muzikale filmvragen bij het totale programma.

Vanaf 19.30 uur bent u welkom in de theaterzaal van Het Klavier. Om 20.00 uur start het concert. Voor slechts 10,- krijgt u toegang tot dit evenement én een consumptie in de pauze. Kaarten zijn te bestellen via de website van Harmonie Kaatsheuvel: www.harmoniekaatsheuvel.nl (klik op Cinequiz bovenaan het scherm). Dit bijzondere avondje uit met het Groot Harmonie Orkest mag je niet missen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen