Prijswinnaars wimpelfotowedstrijd september

Foto: Stichting 750

En weer zijn er drie prijswinnaars in de wimpelfotowedstrijd. In september ging de “750-fotograaf” weer op pad en zette 40 ‘huizen met wimpel’ op de foto. DGF notarissen trok de maandprijzen – de 7e keer inmiddels en Frans Smits, Proeff en Bakkerij Kosters droegen bij in de prijzen. Vrijdagmiddag 27 september vond de prijsuitreiking plaats.

De eerste prijs ging mee naar huis met Michael van de Meulen. Samen met Corina gaat hij genieten van een het geluid uit een DAB+ radio. Het pakket van Proeff komt op tafel bij Hennie en Nico Ligtvoet. De 750-taart gaat naar de koffie bij Lex en Maaike Mesdag. Prijswinnaars van harte gefeliciteerd – u ziet hen op de foto met Frans Smits en Bert Branderhorst.

De maandronde van oktober van de wimpelfotowedstrijd staat weer voor de deur. In december trekt DGF notarissen de hoofdprijs: een vliegreis voor twee personen met verblijf op Curaçao !Kom op verhaal

Albert Megens

Kom op verhaal

Kom op verhaal en geniet mee van de verhalen van onze eigen mensen zoals Albert Megens, Conny Kennekens, Jan van Gompel, Marja van Trier en anderen. Zij nemen ons mee in hun verhaal en vertellen over . . . Dat ga je zelf horen op

  • woensdag 2 oktober Theaterzaal Venloene – 19.30 uur
  • woensdag 9 oktober Jan Beerenszaal van Gildenbond – 19.30 uur
  • woensdag 23 oktober ’t Moeruiltje De Moer – 19.30 uur.

Entree is vrij en de koffie/thee gratis. Je zult verrast zijn. Kom en luister mee. Verhalen zijn hartstikke leuk en we leren elkaar weer op een andere manier kennen.

Wheels for wishes

De Lions Loon op Zand – Udenhout richten zich vooral op lokale doelen en ondersteunen projecten en activiteiten waarin vrijwilligers actief zijn met als doel de lokale samenhang te versterken. Dat is één van de doelen van ook de stichting ‘750 jaar’ en reden op hun werk en Wheels for Wishes ook op deze plaats onder de aandacht te brengen.

Zaterdag 5 oktober organiseert Lionsclub Loon op Zand-Udenhout namelijk de autorally Wheels for Wishes en steunt daarmee de stichting Make a Wish. Deze stichting vervult de liefste wens van ernstig zieke kinderen door hen een onvergetelijke Wens Reis te geven. Ernstig zieke kinderen uit onze gemeente komen daarvoor ook in aanmerking.

Wij wensen de Lions en de rallyrijders een mooie rit en een fantastische opbrengst voor het goede doel tijdens deze eerste rally door het Brabantse land met finish bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand. En natuurlijk dragen de start, de deelnemende auto’s en de finish kenmerken van “750 jaar”.

Stichting 750 jaar heerlijkheid/.gemeente Loon op Zand.