Maarttrekking 750-wimpelwedstrijd

Vrijdagavond 29 maart was het weer zo ver. De prijsuitreiking van de maandtrekking vond plaats bij Expert Van der Velden te Kaatsheuvel. Want u weet het: de speciale “750 jaar wimpels” geven niet alleen kleur aan onze gemeente, je kunt er ook mooie prijzen mee winnen. Tien keer de drie fraaie maandprijzen en in december de hoofdprijs – een vliegreis naar Curaçao met verblijf voor twee personen. Let op het is een retourvlucht !

De “750 fotograaf” was in de 3e week van maart op pad geweest en had weer een veertigtal wimpels aan panden op de foto gezet. Uiteraard zichtbaar vanaf de openbare weg opgehangen en naar rato van omvang van de onze dorpen dus in Loon op Zand, De Moer en Kaatsheuvel. DGF notarissen trokken de drie prijswinnaars en die kwamen vrijdagavond in spanning naar Van der Velden. Daar kon de stichtingsvoorzitter Bert Branderhorst de prijswinnaars verwelkomen, vertellen wie welke prijs had gewonnen en deze samen met Dennis van der Velden uitreiken.

Het prijzenpakket van de maandtrekkingen wordt verzorgd door de stichting in samenwerking met ondernemers uit onze dorpen. Voor de maarttrekking zijn dat Expert Van der Velden, Mitra Lips en Bakker Orrin Kuis (Marktstraat), allen uit Kaatsheuvel. De hoofdprijs van maart ging naar de familie Van Wanrooij uit Loon op Zand. Zij wonnen een DAB+ radio (DAB+ is digitale radio ontvangst). De families Van Best en Van Nieuwburg uit Kaatsheuvel wonnen resp. de tweede en derde prijs, zijnde een mooi drankenpakket en een heerlijke slagroomtaart. Voor de foto’s tekende ditmaal Gerdy Zijlmans (GGAB) uit Kaatsheuvel.

Eind april vindt de volgende maandtrekking plaats uit een nieuwe reeks foto’s van wimpels. Ook dan maken de deelnemers weer kans op één van de drie maandprijzen. Zorg dat uw wimpel goed zichtbaar van de openbare weg hangt aan vlaggenmast of huis. Doe mee. Kleur onze gemeente “750 jaar” en maak kans op de mooie maandprijzen. Alle foto’s die we gedurende de tien maanden maken, doen mee voor de hoofdprijs in december 2019. Ook alle maandwinnaars doen daaraan mee.

Stichting 750 jaar heerlijkheid/gemeente Loon op Zand.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden