Maak jij het mee als vrijwilliger?

Foto:

750 jaar Heerlijkheid Loon op Zand heeft heel veel activiteiten in het vooruitzicht in het jubileumjaar. Een aantal daarvan zijn tijdens bestaande evenementen zoals het Pleinfestival Kaatsheuvel en de Kerstklokkenloop in Loon op Zand.

Vanuit “750” organiseren we ook evenementen die speciaal in het leven zijn geroepen om dit unieke jaar te vieren, zoals de 3-daagse Kasteelfeesten in Loon op Zand waar o.a. de kinderen van de basisscholen zijn uitgenodigd en de vierkante kilometer, een wandeling waarin vele en diverse voorstellingen waar de bezoeker langs loopt.

Stichting 750 jaar Loon op Zand werkt met vrijwilligers en heeft ook voor de extra activiteiten veel handjes nodig. Dat kan op verschillende vlakken, misschien vind jij het leuk om de kasteelfeesten mee aan te kleden door mee te denken en op te bouwen of ben je liever actief als gastvrouw…we hebben mensen nodig op diverse terreinen en alles is bespreekbaar.

Het thema van dit jaar is “Maak het mee!” dus lijkt het je leuk om dit jaar mee te maken als vrijwilliger en daardoor mee bij te dragen aan een mooie herinnering binnen onze gemeente? Vul dan het aanmeldformulier op de website in: https://www.750jaarloonopzand.nl/organisatie/aanmelden-vrijwilligers/