Eerste trekking wimpelwedstrijd

De speciale “750 jaar wimpels” geven niet alleen kleur aan onze gemeente, je kunt er ook mooie prijzen mee winnen. Tien keer de drie fraaie maandprijzen en in december de hoofdprijs. Een vliegreis naar Curaçao met verblijf voor twee personen. Let op het is een retourvlucht.

Eind februari zijn de eerste maandprijzen getrokken door notaris Van Grinsven. Enkele dagen eerder zijn door de speciale 750-fotograaf veertig foto’s van vlaggenmasten en huizen gemaakt waaraan de 750-wimpel wapperde of is opgehangen. Uiteraard zichtbaar vanaf de openbare weg. Naar rato van omvang van de onze dorpen dus in Loon op Zand, De Moer en Kaatsheuvel.

De prijsuitreiking vond donderdagmiddag 28 februari plaats. Het prijzenpakket van de maandtrekkingen wordt verzorgd door de stichting in samenwerking met ondernemers uit onze dorpen. Voor de februaritrekking zijn dat Frans Smits (Electro World) uit Loon op Zand, Proeff uit Peperstraat in Kaatsheuvel en Bakkerij Peter Smolders uit Loon op Zand.

Na ontvangst van de uitslag van de trekking door de notaris kon stichtingsvoorzitter Bert Branderhorst de prijswinnaars uitnodigingen in de zaak van Frans Smits in Loon op Zand. Aan het eind van de middag kon hij daar de prijswinnaars van de februaritrekking feliciteren en samen met Frans de prijzen uitreiken. De hoofdprijs van februari ging naar de familie Van der Schoot en de tweede prijs naar de familie Van der Hert, beiden uit Loon op Zand. De derde prijs is voor de familie Didden-Brands uit Kaatsheuvel, die niet bij de uitreiking aanwezig kon zijn. Het prijzenpakket bestond uit een DAB+ radio (DAB+ is digitale radio ontvangst), een Proeff pakket en de speciale 750 taart. De foto’s van deze gezellige bijeenkomst werden gemaakt de Frits Toorians (FoToorians) uit Loon op Zand.

Eind maart vindt de volgende maandtrekking plaats uit een nieuwe reeks foto’s van wimpels. Ook dan maken de deelnemers weer kans op de maandprijzen. Zorg dat uw wimpel goed zichtbaar van de openbare weg hangt aan vlaggenmast of huis. Doe mee. Kleur onze gemeente “750 jaar” en maak kans op de mooie maandprijzen. Alle foto’s die we gedurende de tien maanden maken, doen mee voor de hoofdprijs in december. Ook alle maandwinnaars doen daaraan mee.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden