112

“Vermiste” visser blijkt gewoon thuis te zitten

Foto: FPMB

KAATSHEUVEL – Donderdagmiddag, omstreeks 14.15 uur, hebben twee politieagentes de rode linten bij de vijver aan de Braakakker in Kaatsheuvel verwijderd. Geruime tijd werd er op die locatie gezocht naar een mogelijk vermiste visser maar de man bleek gewoon thuis te zitten.

Na een melding van een verontruste voorbijganger troffen agenten donderdagmorgen in een opening tussen twee struiken een foudraal met hengels aan. Een andere hengel stond in een steun en lijn verdween in het water in. Bij de hengels stond een stoel, een viskist met toebehoren, een bak met lokvoer, plus twee blauw/wit gestreepte slippers.

De politie nam vervolgens geen enkel risico. Samen met duikers en een boot van de brandweer uit Den Bosch werd er in het water gezocht naar de visser. Na anderhalf uur werd de zoektocht beƫindigd en werd er een roodwit lint om de locatie gespannen om nieuwsgierige burgers op afstand te houden. Een sonarteam zou later vandaag nog een poging doen.

Uit onderzoek bleek ondertussen om wie het ging. Aan de man werd gevraagd om naar het politiebureau te komen en dat heeft hij gedaan. Daar verklaarde de man dat hij plotseling naar huis moest waarna hij niet meer is teruggegaan.

Bron: Brabants Dagblad

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen