112

Opvallend rustig bij speellocaties en natuurgebieden in de Langstraat, politie zeer tevreden

LANGSTRAAT – Vandaag werd extra gesurveilleerd in de omgeving van diverse toeristische locaties. Agenten en Boa’s van gemeenten en van natuurmonumenten waren zichtbaar aanwezig in de omgeving van de gemeenten Loon op Zand en Waalwijk.

Het was opvallend rustig met publiek. Nadrukkelijk was de politie aanwezig in de omgeving van de Loonse en Drunense Duinen, natuurgebied Huis ter Heide, natuurgebieden omgeving van de Efteling, park het Lido, diverse speeltuinen en voetbalcourts en locaties waar mensen samen kunnen komen om te ontspannen.

Op een enkele waarschuwing na heeft iedereen zich aan de maatregelen gehouden, die door het RIVM werden opgelegd. De politie is zeer tevreden en hoopt ook dat een ieder dit voorlopig blijft volhouden.

De politie blijft nog steeds wel controleren en verbaliseren daar waar er overtredingen plaatsvinden, zolang de noodverordening nog van kracht blijft.


Loonopzand.nieuws.nl heeft op zaterdag 11 april een zwaaifilm gemaakt in de gemeente Loon op Zand…..KLIK HIER voor het resultaat!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen