Koopwoning van de week: Akkerstraat 49 Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Bent u op zoek naar een gelijkvloers appartement en wilt u comfortabel, luxe en onbezorgd genieten, dan moet u zeker komen kijken!

Dit luxe, instapklare appartement is op de begane grond gelegen met buiten terras in appartementencomplex “Koningshoek” met eigen parkeerplaats en eigen berging in de parkeerkelder. Het is gebouwd in ca. 2001, voorzien van energielabel B en op een zéér rustige & goede locatie gelegen. Een gezonde & solide VvE, daarnaast is het appartementen complex voorzien van een verzorgde tuin, royale parkeerkelder en schone gezamenlijke ruimten.

Entree/begane grond:
Entree: Centrale entree met videofoonsysteem, brievenbussen, lift en toegang naar de parkeerkelder met eigen parkeerplaats en berging. De schone, centrale entree is netjes & sfeervol afgewerkt met een tegelvloer en planten. Het appartement is direct vanuit de entree aan de linkerzijde toegankelijk. Eigen groepenkast vanaf de gang bereikbaar.

De indeling van het appartement is als volgt:
Appartement gelegen op begane grond: Entree/hal met licht, betegelde toiletruimte v.v. zwevend closet en fonteintje. Via een deur met glasinzet toegang neer de royale en lichte woonkamer met videofooninstallatie, parketvloer, stucwerkwanden en plafond en twee openslaande deuren naar een terras op de begane grond. De lichte zithoek heeft een grote raampartij van plafond tot aan de grond en dat geeft een fraai zicht op de tuin en de Akkerstraat. Keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van alle comfort en gemak, zoals; een spoelbak, vaatwasser afzuigkap, gaskookplaat, oven, koelkast en vriezer. Ook vanuit de keuken fraai zicht op de Akkerstraat.

Vanuit de woonkamer is er toegang naar de gang, via deur met glasinzet, die leidt naar twee royale slaapkamers, technische ruimte en een geheel betegelde badkamer. Technische ruimte met C.V.-opstelling (bouwjaar ca. 2001) en wasmachineaansluiting. De royale badkamer is afgewerkt in lichte kleurstellingen, geheel betegelde wanden en voorzien van een douchecabine, wastafel, toilet, radiator en mechanische afzuiginstallatie. Beide slaapkamers voorzien van een lichte, eikenhouten vloer en veel lichtinval.

Via het souterrain van appartementencomplex “Koningshoek” is de parkeerkelder met vaste parkeerplaats en berging v.v. elektra inpandig te bereiken. Het perceel is afgesloten middels een elektrisch bedienbare poort met oprit (voorzien van vloerverwarming) naar parkeerkelder met elektrische roldeur.

Algemeen:
• Gunstige ligging nabij het centrum van Kaatsheuvel;
• Eigen parkeerplaats en eigen berging in parkeerkelder;
• Luxe appartementencomplex met degelijke bouwmaterialen afgewerkt;
• Net afgewerkte keukeninrichting en badkamer;
• Servicekosten € 139,41 per maand;

KLIK HIER voor meer info.

Uiteraard ben je van harte welkom om deze woning geheel vrijblijvend te bezichtigen. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor in Waalwijk.

Timmermans Makelaardij
Stationsstraat 74
Postbus 294
5140 AG Waalwijk
Telefoon: 0416-332661
E-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen