Koopwoning van de week: Orion 32 Loon op Zand

LOON OP ZAND – Op een prachtige, rustige en unieke locatie gelegen in wijk “Molenwijk” royaal vrijstaand geschakelde woning met inpandige garage en overkapping, gelegen in de directe nabijheid van bossen en weilanden, nabij het centrum van Loon op Zand en Natuurpark de Loonse en Drunense Duinen. De unieke locatie kenmerkt zich vanwege vrij uitzicht over de landerijen naar het “Witte Kasteeltje”!

Zodra je binnenkomt voelt het meteen solide aan, de woning is afgewerkt met degelijke materialen. Het geheel is licht en ruim van opzet. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en op de zolderverdieping tevens een 5e slaapkamer en een royale berging. De tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten met overkapping en een tuinhuis.

Kortom: deze woning is zeker een bezichtiging waard!

Indeling begane grond:
Hal/entree met vloerbedekking, meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang naar de woonkamer en keuken.

Middels deur met glasinzet is de woonkamer te bereiken met vloerbedekking, fraaie houtkachel met schouw, gestucte wanden en gestuct plafond met sierlijsten, gordijnkoven, dubbele openslaande deuren naar het overdekte terras en inbouwspots.
Open (woon)keuken in rechte opstelling met kookeiland en diverse inbouwapparatuur t.w. 5-pits gaskookplaat, vrij hangende afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, inbouwspots, deur naar het terras en toegang naar de bijkeuken welke deels betegeld is met aansluiting wasapparatuur en deur naar de garage.

1e verdieping:
Royale overloop met toegang naar 4 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer I en II gelegen aan de voorzijde van de woning waarvan 1 slaapkamer met inbouwspots;
Slaapkamer III en IV gelegen aan de achterzijde van de woning waarvan 1 slaapkamer met wastafel.
Geheel betegelde badkamer met ligbad, douche, wastafel met meubel, handdoekradiator, inbouwspots en een raam.

De gehele 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking m.u.v. de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbaar. Overloop met toegang naar een ruimte berging met c.v.-opstelling (Vaillant) en toegang naar een 5e slaapkamer met dakkapel.

Diepe garage met openslaande deuren naar de oprit, tegelvloer, verwarming, uitstortgootsteen, deur naar de bijkeuken en toegang naar het overdekt terras.

Tuin:
Het geheel is gelegen op een perceel van maar liefst 594 m² met een tuin gelegen op het zuidwesten met tuinhuis, overkapping, gazon, plantenborders en een beregeningsinstallatie. Vanuit de tuin fraai uitzicht over de landerijen met zicht op het “Witte Kasteeltje”!

Algemeen:
* Op unieke locatie gelegen vrijstaand geschakelde woning op een perceel van 594 m²;
* Gelegen in wijk “Molenwijk”, ± 10 min. autorijden naar Tilburg en Waalwijk en ± 25 min. autorijden naar ‘s-Hertogenbosch
* 5 slaapkamers;
* De woning is aan de buitenzijde geschilderd in 2021;
” Rustige ligging met enkel bestemmingsverkeer;
* Achtertuin gelegen op het zuidwesten met overkapping en tuinhuis;

KLIK HIER voor meer info.

Uiteraard ben je van harte welkom om deze woning geheel vrijblijvend te bezichtigen. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor in Waalwijk.

Timmermans Makelaardij
Stationsstraat 74
Postbus 294
5140 AG Waalwijk
Telefoon: 0416-332661
E-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen