Koopwoning van de week: Leemkuilen 7 Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Ruime tussenwoning gelegen in een kindvriendelijke wijk aan een groen plein met speelvoorzieningen en nabij een basisschool, met vrijstaande stenen berging, carport en tuin op het zuid-oosten. Deze instapklare woning is in 2021 geheel gemoderniseerd en gerenoveerd!

Deze instapklare woning is gelegen op een perceel van 132 m² en bereikbaar via een achterom met carport.

Het centrum van Kaatsheuvel, diverse scholen en winkels bevinden zich op korte afstand van de woning. Ook attractiepark “De Efteling” , golfpark de Loonsche Duynen en Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen liggen in de nabijheid.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree met vernieuwde meterkast, voorraadkast, moderne toiletruimte met toilet en fonteintje, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang naar de woonkamer en keuken.
Lichte woonkamer met loopdeur naar terras en tuin en prachtig zicht op het groene plein.
Open keuken met moderne opgestelde hoekkeuken voorzien van alle comfort zoals koelkast, combioven, vaatwasser, inductiekookplaat en rvs afzuigkap. Tevens vanuit de keuken toegang naar het terras en de tuin. De gehele begane grond is voorzien van strak pleisterwerk op de wanden en plafonds en een moderne laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop met toegang naar 3 slaapkamers en de badkamer.
Een slaapkamer gelegen aan de voorzijde en 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning.
Geheel licht betegelde, moderne badkamer met raampartij, ruime inloopdouche v.v. glazen douchewand, wastafelmeubel, handdoekradiator en wand toilet.
De bovenverdieping, m.u.v. de badkamer, is voorzien van een laminaatvloer. Riante slaapkamers alle v.v. pleisterwerk wanden en plafonds.

2e verdieping:
Middels vaste trap is de grote, open zolderverdieping te bereiken met dakraam en opstelling voor wasapparatuur en c.v.-ketel. Mogelijkheid om een extra slaapkamer op zolder te creëren.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidoosten, volledig bestraat met borders, carport, stenen berging en een achterom.

Algemeen:
* Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk aan een groen plein met speelvoorzieningen;
* Achtertuin gelegen op het zonnige zuidoosten met stenen berging;
* De woning is in 2021 volledig gemoderniseerd / gerenoveerd;
* Carport aan de achterzijde van de woning

KLIK HIER voor meer info.

Uiteraard ben je van harte welkom om deze woning geheel vrijblijvend te bezichtigen. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor in Waalwijk.

Timmermans Makelaardij
Stationsstraat 74
Postbus 294
5140 AG Waalwijk
Telefoon: 0416-332661
E-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen