Koopwoning van de week: Kerkstraat 6 Loon op Zand

LOON OP ZAND – Karakteristieke halfvrijstaande woning met overkapping, bergingen, parkeren op eigen terrein en achtertuin gelegen op het zonnige zuiden. Deze woning is gebouwd in ca. 1955, heeft een perceeloppervlakte van 314 m² en een inhoud van ca. 460 m³. De woning is gelegen nabij het winkelcentrum van Loon op Zand en Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree met groepenkast en toegang naar de woonkamer. Woonkamer met houtkachel, laminaatvloer, kruipruimte niet bereikbaar, tegelvloer en deur naar de hal met vloerbedekking tegels, trapopgang naar de 1e verdieping, garderobe, kelderkast, toiletruimte en vanuit de hal toegang naar de woonkeuken. Woonkeuken met vloerbedekking tegels, hoekopgestelde keukeninrichting v.v. gaskookplaat (mei 2021), spoelbak, vaatwasser, afzuiging (mei 2021), koelkast (mei 2021), boiler en combioven. Aansluitend aan de keuken een overkapping waardoor u droog naar de berging kunt lopen. Berging met betontegels, dubbele beglazing, elektra, gasaansluiting en aansluitend nog een 2e berging.

1e verdieping:
Overloop met toegang naar 3 slaapkamers, een badkamer en trapopgang naar de 2e verdieping.
Slaapkamer I en II gelegen aan de voorzijde van de woning waarvan beide met vaste kasten en 1 slaapkamer met wastafel. Slaapkamer III gelegen aan de achterzijde van de woning met vaste kast. Geheel betegelde badkamer met douche, 2 wastafels en een toilet. 1e verdiepingsvloer is van hout, afgewerkt met vloerbedekking.

2e verdieping:
Zolderverdieping bereikbaar middels een vaste trap, houten verdiepingsvloer (afgewerkt met vloerbedekking), opstelling c.v.-ketel AWB bouwjaar ca. 2008, vaste kast en een dakraam. Mogelijkheid voor 4e slaap-/hobbykamer met kunststof dakkapel.

Tuin: Achtertuin gelegen op het zonnige zuiden met eigen achterom, bestrating en beplanting. Ruime oprit naast de woning gelegen, met mogelijkheid om een auto achter een afsluitbare poort te parkeren.

Algemeen:
* Energielabel D;
* Karakteristieke woning;
* Aan achterzijde nieuwbouw van Lier park werkzaamheden;
* Achtertuin gelegen op het zonnige zuiden met eigen achterom;
* Ruime oprit naast de woning gelegen met afsluitbare poort;
* Nabij het winkelcentrum van Loon op Zand gelegen;
* Mogelijkheid om 4e slaapkamer te creëren op de zolderverdieping

KLIK HIER voor meer info.

Uiteraard ben je van harte welkom om deze woning geheel vrijblijvend te bezichtigen. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor in Waalwijk.

Timmermans Makelaardij
Stationsstraat 74
Postbus 294
5140 AG Waalwijk
Telefoon: 0416-332661
E-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen