Koopwoning van de week: Ruimtevaartstraat 6 Loon op Zand

LOON OP ZAND – Bent u op zoek naar een luxe woning met een grote inhoud en vele mogelijkheden? Dan moet u zeker deze uitgebouwde & recent gemoderniseerde half vrijstaande woning zien!

Deze ruime, uitgebouwde woning met multifunctionele ruimte (voorheen garage), bijkeuken, separate in spouw uitgevoerde royale berging, met een achtertuin op het zuiden en grote oprit met ruimte voor 2 auto’s is gelegen in kindvriendelijke wijk Molenwijk. De multifunctionele ruimte is uitermate geschikt voor een beroep aan huis, speelkamer of hobby-/werk-/studeerkamer. Op de 1e verdieping biedt de woning 3 royale slaapkamers, recent vernieuwde badkamer (2023) en via vaste vlizotrap te bereiken 2e verdieping voorzien van 2 extra grote dakramen.

De Ruimtevaartstraat is breed van opzet met voldoende parkeergelegenheid (ook op eigen terrein). Omdat er aan de overzijde bungalows zijn gebouwd heb je een heerlijk vrij gevoel. De woning is tevens gelegen op loopafstand van twee basisscholen en nationaal park de Loonse en Drunense duinen. Het gezellige dorpscentrum met horeca is op steenworp afstand gelegen.

Indeling begane grond:
Via de zijentree toegang tot de royale hal met tegelvloer, vernieuwde toiletruimte met wandcloset vernieuwde meterkast, vaste kast/garderobe, trapopgang met hardhouten trap naar de 1e verdieping en toegang naar de royale sfeervolle living met gestucte wanden en gestuct plafond. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de eetkamer, afgewerkt met een fraaie parketvloer. De woning is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd en hier is de zithoek gecreëerd met tegelvloer met vloerverwarming en openslaande dubbele deuren mij zijlichten naar het terras en de zonnige tuin. De living is voorzien van inbouwspots/dimmers en wandradiatoren.

Half open keuken in hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur t.w. gaskookplaat, oven en koelkast. Aansluitend bevindt zich de bijkeuken met tegelvloer, zijdeur naar de oprit, deur naar de achtertuin en oprit en inpandig toegang naar de multifunctionele ruimte (voorheen garage) met tegelvloer, inbouwspots en deur naar de oprit. Doordat deze ruimte een eigen entree heeft is deze ook uitermate geschikt voor een beroep aan huis, speelkamer of hobby-/werk-/studeerkamer. Achter de multifunctionele ruimte is nog een bijkeuken/wasruimte gelegen met deur naar de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop met groot kopgevelraam, 3 royale slaapkamers, zeer ruime luxe badkamer, een vaste kleding/inloopkast en vaste vlizotrap naar de 2e verdieping.
Slaapkamer I gelegen aan de voorzijde van de woning met inbouwspots en vloerbedekking; Slaapkamer II en III gelegen aan de achterzijde beide met inbouwspots en een fraaie laminaatvloer. Alle slaapkamers en badkamer is voorzien van rolluiken.
Vernieuwde zéér royale moderne luxe badkamer 2023 (door toevoeging washok) met inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel, opbergmeubel, wandcloset, urinoir en handdoekradiator.

2e verdieping:
Middels vaste vlizotrap te bereiken 2e verdieping met 2 extra grote dakramen en opstelling c.v.-ketel type HR bouwjaar 2021.

Tuin:
Fraai aangelegde achtertuin gelegen op het zonnige zuiden met terras v.v. sierbestrating, zonwering, plantenborders, buitenkraan, extra brede poort naar achterom en een zeer net afgewerkte berging (in spouw) met uitstortgootsteen en tegelvloer.

Algemeen:

  • De woning is goed onderhouden, recent binnen en buiten geschilderd, nieuwe zinken goten, alle platte daken voorzien van isolatie en nieuwe dubbele dakbedekking;
  • Nieuwe HR-ketel (2021), zonnepanelen (2023) en dubbele beglazing;
  • Sfeervolle woning rustig gelegen in kindvriendelijke woonwijk “Molenwijk” op loopafstand van 2 basisscholen, bossen en nationaal park de Loonse en Drunense duinen;
  • Uitgebouwde benedenverdieping met royale living, keuken, multifunctionele ruimte, wasruimte en bijkeuken;
  • Zonnige achtertuin gelegen op het zuiden met stenen berging en achterom;
  • 3 royale slaapkamers op de 1e verdieping en een recent vernieuwde moderne badkamer;
  • 2e verdieping met veel daglicht door 2 extra grote dakramen

KLIK HIER voor meer info.

Uiteraard ben je van harte welkom om deze woning geheel vrijblijvend te bezichtigen. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor in Waalwijk.

Timmermans Makelaardij
Stationsstraat 74
Postbus 294
5140 AG Waalwijk
Telefoon: 0416-332661
E-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen