Koopwoning van de week: Hertog van Brabantweg 5 Loon Op Zand

LOON OP ZAND – In een serene & bosrijke omgeving bevindt zich deze charmante, vrijstaande woning met een privacyvolle achtertuin, berging, garage, veranda met lichtkoepels en een zwembad met warmtepomp.

De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en beslaat een perceel van 582 vierkante meter. Deze woning, uit het jaar 1987 beschikt over vier slaapkamers en een garderobekamer.

De woning geniet een rustige ligging in een kindvriendelijke woonwijk, in de nabijheid van basisscholen en op loopafstand van het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.

Indeling begane grond:
Bij binnenkomst treft u een hal met meterkast, eikenhouten vloerdelen, een toiletruimte met wandcloset en een trap naar de eerste verdieping.

Vanuit de hal leidt een royale L-vormige woonkamer met overvloedig daglicht door de vele ramen. Tevens is de woonkamer voorzien van eikenhouten vloerdelen, fraai vormgegeven radiatoren, gestucte wanden en plafonds, een sfeervolle inbouwhaard en biedt het eetgedeelte toegang middels een schuifpui tot de overdekte veranda met twee lichtkoepels.

De open keuken, in hoekopstelling, beschikt over diverse inbouwapparatuur, waaronder een afzuigkap, vaatwasser, koelkast, 5-pits gaskookplaat, koffiezetapparaat, combimagnetron en een granieten aanrechtblad.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot een ruime bijkeuken met c.v.-opstelling, aansluitingen voor wasapparatuur en tevens een toegangsdeur naar de veranda en de inpandige garage. In de garage bevindt zich een vaste kast met zwembadinstallatie, warmtepomp, alsmede openslaande deuren met een loopdeur naar de royale oprit en een loopdeur naar de tuin. Zowel de garage als de bijkeuken zijn voorzien van een laminaatvloer.

Eerste verdieping:
Een overloop leidt naar een separate toiletruimte, vier slaapkamers, een garderobekamer en een badkamer. Alle slaapkamers zijn uitgerust met laminaatvloeren en inbouwspots. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een vaste kastenwand en biedt toegang tot het balkon. De 2 royale slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn ongeveer even groot, een van deze slaapkamers verleent toegang tot de 3e royale slaapkamer met dakkapel en veel bergruimte, deze is voorzien van een inloopkast en muurisolatie. De geheel betegelde, moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, een ligbad en een dubbele wastafel in een meubel.

Tweede verdieping:
Middels een vlizotrap bereikt u een bergzolder.

Tuin:
De prachtig aangelegde achtertuin, gesitueerd op het zuidwesten, omvat een terras, sierbestrating, eigen achterom, sfeervolle veranda met twee lichtkoepels, een vrijstaande houten berging en een zwembad (afmetingen ca. 7,50 bij 3,33 meter) met warmtepomp en een buitendouche.

Algemeen:
* Een instapklare, royaal vrijstaand woonhuis met zwembad en veranda.
* Voorzien van een berging, bijkeuken en inpandige garage.
* De prachtig aangelegde achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten.
* Er is ruimte voor meerdere auto’s op de royale oprit.
* Gunstig gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, nabij basisscholen en het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.
* Beschikt over vier slaapkamers en een garderobekamer.
* De keukeninrichting is luxe en de woonkamer royaal en voorzien van een inbouwhaard.
* De overdekte veranda beschikt over twee lichtkoepels.
* In ca 2021 aan buitenzijde geschilderd.
* Alarminstallatie.

KLIK HIER voor meer info.

Uiteraard ben je van harte welkom om deze woning geheel vrijblijvend te bezichtigen. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor in Waalwijk.

Timmermans Makelaardij
Stationsstraat 74
Postbus 294
5140 AG Waalwijk
Telefoon: 0416-332661
E-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen