RKC Waalwijk versterkt zich met Aaron Meijers en Jeroen Houwen

Foto: RKC Waalwijk

WAALWIJK – RKC Waalwijk heeft zich verzekerd van de diensten van oud-RKC’er Aaron Meijers en Vitesse doelman Jeroen Houwen.

Aaron Meijers keert terug bij de club waarmee hij in het seizoen 2010-2011 kampioen werd van de Jupiler League. Hij tekent een contract voor seizoen 2023-2024 met een optie voor een jaar.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: “We zijn verheugd dat Aaron op dit moment in zijn carrière kiest voor RKC Waalwijk. Aaron is met zijn ervaring een belangrijke aanwinst voor de club en binnen spelersgroep.“

In zijn eerste periode voor RKC Waalwijk was Meijers (35) een vertrouwd gezicht op het veld voor de Geelblauwen. Tijdens zijn tijd bij RKC Waalwijk speelde Meijers 75 wedstrijden en wist daarin vier keer te scoren en gaf negen assists. Na zijn avontuur bij RKC Waalwijk zette de verdediger zijn carrière voort bij andere Nederlandse clubs, ADO Den Haag en Sparta Rotterdam. Vanaf komend seizoen keert hij dus terug in het Mandemakers Stadion.

Jeroen Houwen komt vanaf komend seizoen uit voor de Geelblauwen. De doelman komt transfervrij over van Vitesse en heeft een contract getekend dat hem tot medio 2025 aan de club verbindt met daarbij nog een optie voor een jaar.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: “Met Jeroen voegen we een ervaren doelman toe aan de selectie. Het was prioriteit om een doelman aan te trekken en we hebben in de persoon van Jeroen een perfecte aanvulling gevonden. Met zijn ervaring in de (sub)top van Nederland brengt hij niet alleen waardevolle ervaring met zich mee, maar ook een gezonde concurrentie onder de lat. Wij zijn blij dat Jeroen voor ons gekozen heeft en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.“

Houwen (27) heeft de jeugdopleiding van Vitesse doorlopen en wist uiteindelijk ook minuten te maken in de hoofmacht. Daarnaast heeft hij ook enkele wedstrijden gekeept voor Telstar en Go Ahead Eagles. Met 44 wedstrijden op zijn naam heeft hij laten zien dat hij thuishoort onder de lat in de Eredivisie. Jeroen zal vanaf komend seizoen aansluiten bij RKC Waalwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen