RKC Waalwijk ontvangt FC Utrecht in vol Mandemakers Stadion

Foto: Alexander de Peffer

WAALWIJK – Morgenavond, zaterdag 2 april, speelt RKC Waalwijk om 20.00 uur thuis tegen FC Utrecht. De Geelblauwen zullen aantreden in een nagenoeg uitverkocht Mandemakers Stadion!

RKC Waalwijk

RKC ging de interlandbreak in met een lekkere driepunter. In Arnhem werd een even mooie als belangrijke zege geboekt op Vitesse, door doelpunten van Melle Meulensteen en Alexander Büttner. Met die overwinning heeft RKC momenteel 27 punten uit evenveel wedstrijden en bezet het de veertiende plaats. Een overwinning op FC Utrecht zou voor de thuisploeg daarom een belangrijke stap naar handhaving zijn.

Zoals gezegd zal het Mandemakers Stadion vrijwel volledig gevuld zijn. Voor enkel de lange zijde (vakken FF, GG en HH) zijn nog tickets verkrijgbaar. Heb je als seizoenkaarthouder je gratis ticket nog niet verzilverd? Klik dan op onderstaande button en ben erbij!

KAARTVERKOOP

FC Utrecht

FC Utrecht bezet de zevende plek en zit volop in de strijd om Europees voetbal. Toch nam het enige tijd geleden afscheid van René Hake en zal Rick Kruys zaterdag voor het eerst als eindverantwoordelijke op de bank zitten. Waar RKC in de vorige speelronde wist te winnen van Vitesse, verloor FC Utrecht in eigen huis van FC Groningen (1-3). De laatste overwinning was op 27 februari, toen het op bezoek bij sc Heerenveen drie punten bijschreef.

Balans

RKC Waalwijk en FC Utrecht troffen elkaar op Eredivisieniveau 25 keer eerder in het Mandemakers Stadion. Dertien keer wonnen de Geelblauwen, acht keer de Domstedelingen en vier keer eindigde het gelijk. Vorig seizoen werd het 1-2, de editie daarvoor won RKC met diezelfde cijfers.

Arbitrage

De leidsman van de wedstrijd voor morgen is de heer Nagtegaal. Hij wordt geassisteerd door de heren Brondijk en Van Kampen. Vierde official is de heer Vos. In Zeist zitten Van der Eijk en De Groot als VAR en AVAR.

Live

De wedstrijd RKC Waalwijk – FC Utrecht is live te zien op ESPN 3! Via ons Twitter-verslag is de wedstrijd ook live te beleven. Zoals altijd zal Langstraat FM (106.8) live radioverslag doen van de wedstrijd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen