TC Boemerang zet leerkrachten basisonderwijs in het zonnetje

Basisschool De Kinderboom
Basisschool De Kinderboom
Foto: TC Boemerang

We hebben het de afgelopen maanden volop voorbij zien komen, ludieke bedankacties voor de zorg. TC Boemerang vond het tijd voor een ‘bedankje’ voor alle juffen en meesters van de basisscholen. De onderwijzers hebben zich in de Corona-tijd ontzettend hard ingezet om het onderwijs voor de bassischoolkinderen zo goed mogelijk door te laten gaan.

Tennisvereniging Boemerang organiseerde als dank een leuke tennisactie voor de leerkrachten van basisscholen uit de buurt. De club uit Kaatsheuvel stelde haar tennispark beschikbaar voor alle juffen en meesters, zodat ze nog een leuk teamuitje konden organiseren als afsluiting van een bijzonder pittig schooljaar.
Een sportief uitje met een gezellige borrel.

Vrijdag 10 juli, aan het einde van de laatste schooldag, was de aftrap en betraden de juffen en meesters van Basisschool De Kinderboom en Basisschool De Vaert de tennisbanen en werd er in een ontspannen sfeer getennist en na afloop geborreld op het ‘Corona-proof’-terras en in het clubhuis. De club van 30 juffen en meesters genoten volop van de gezellige jaarafsluiting.

TC Boemerang wenst alle juffen en meesters een fijne vakantie toe en een weer een gezellig nieuw schooljaar 2020/2021.

Basisschool De Vaert (foto TC Boemerang)
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen