Right’Oh 1 – Blauw-Wit ‘81 1 (3-2)

Vandaag mochten de mannen van Blauw-Wit ’81 de kou gaan trotseren in Geertruidenberg, waar zij Right’Oh zouden treffen.

De wedstrijd begon slordig, en op een meer dan matig veld was het moeilijk om verzorgd voetbal te spelen. Right’Oh leek hiervan op de hoogte, aangezien zij vooral de lange bal hanteerde. Blauw-Wit zou veel de bal hebben, maar de thuisploeg zou de 1-0 vrijwel uit het niets maken. Tot echte kansen wisten onze mannen niet te komen, los van een afgekeurd doelpunt.

De tweede helft was Blauw-Wit dominanter, en zij begonnen meer druk uit te oefenen op Right’Oh. Toch zou de thuisploeg opnieuw uit de counter toeslaan, en zo was het 2-0. Dit spelbeeld zou de hele wedstrijd duren, waar onze mannen de bal hadden en Right’Oh door slordigheden kon counteren. Zelfs de 3-0 zou nog vallen, wat gezien het wedstrijdbeeld zeker geflatteerd was. Dit zouden onze mannen nog enigszins recht kunnen trekken. Invaller Ruud was als eerste bij een rebound, en schoot de 3-1 binnen. Slechts minuten later torende Sil boven iedereen uit en kopte de bal binnen bij de tweede paal. Er was helaas niet genoeg tijd meer voor een gelijkmaker, en 3-2 zou de eindstand blijven.

Een frustrerende wedstrijd vandaag, die snel vergeten moet worden. Dinsdag spelen onze mannen een thuisduel voor de 013-cup tegen EDN, en zondag spelen onze mannen thuis tegen WDS, om 14:00 uur.

Bron: Blauw-Wit ’81

• Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!