Twee keer goud en twee keer brons voor KGV-turnsters op toestelfinales

Afgelopen zaterdag werd in een snikhete sporthal in Prinsenbeek de allerlaatste turnwedstrijd gehouden. 10 KGV-turnsters namen deel aan 21 toestelfinales.
Voor KGV werd het succesvolle seizoen in stijl afgesloten door maar Iiefst 4 medailles te winnen.

Indy Beerens behaalde een prachtige 3e plaats op de balk, waar ze een strakke en beheerste oefening liet zien. Na 1,5 jaar blessureleed eindelijk succes voor haar. Indy behaalde ook nog een 8e plaats op sprong. Benthe Vinkx behaalde een fantastische 1e plaats op balk met een half punt verschil op nummer twee. Benthe werd ook nog 5e op vloer. Minou van Heijst werd op haar allerlaatste wedstrijd 1e op sprong en 3e op balk: Een prachtig einde van een mooie turncarrière. Ze behaalde ook nog een 9e plaats op brug. Minou zal bij KGV doorgaan als trainster bij de turnleiding.

De overige uitslagen van de KGV-turnsters waren: Pleun van Heijst 9e op sprong, Jade Raaijmakers 8e, op brug 17e en op vloer 12e. Diede van Laarhoven op brug 5e, op balk 15e en op vloer 14e. Fieke van Laarhoven op balk 5e en op vloer 16e. Liv Bastianen op sprong en op vloer 17e. Leila Landzaat op brug 19e. Mira Derneden op balk 8e en op vloer 11e.


  • KLIK HIER om de nieuwe website van Balkenende Media te bekijken!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen