Turnhal KGV deze week in gebruik genomen

Foto: KGV

Na vele jaren van overleggen en plannen maken met de gemeente is de nieuwe turnhal voor KGV een droom die eindelijk is uitgekomen.

De turnhal is strak afgewerkt. Er zijn twee nieuwe balken en een extra brug met trainersplatform. De turnzaal is volledig voorzien van matten. Daarnaast is er een gedeelte waar de tumblingbaan vast kan blijven liggen en is er een aanloopbaan voor sprong. Maar de meest geweldige nieuwe voorziening is toch wel de valkuil voorzien van schuimblokken. Hierdoor kunnen turnsters alle nieuwe onderdelen veilig oefenen. En wat te denken van de freerunners: De valkuil biedt ook voor hen heel veel mogelijkheden om nog meer uitdagende tricks te oefenen.

Vanaf deze week trainen alle turners en freerunners in de nieuwe sporthal en onze eigen nieuwe turnzaal. Een betere start van een nieuw KGV-seizoen heeft de vereniging niet voor mogelijk gehouden. Dit alles mede dankzij de sponsoren: BGP Jac Klijn, Tankens Andel B.V., Aannemersbedrijf van Gorp, Zwaans Assurantie & Adviesbureau B.V. , Techn. Support F. Boons B.V. en Rabobank middels het eigen stimuleringsfonds, hebben al een bijdrage geleverd. Nijha heeft fantastische nieuwe turntoestellen en hulpmiddelen ter beschikking gesteld. Daarnaast heeft KGV zelf middels diverse acties de schuimblokkken voor de valkuil kunnen bekostigen.

Tijdens de officiële opening op zaterdag 8 september kan iedereen een kijkje komen nemen in de nieuwe sporthal en natuurlijk ook in de turnzaal. Maar kunt u niet zo lang wachten, loop dan gewoon bij de nieuwe sporthal binnen. Vanuit het horecagedeelte kunt u in ieder geval al een deel van de turnzaal bewonderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen