Blauw-Wit’81 zoekt trainers voor oudere jeugdteams!

Foto: Loonopzand.nieuws.nl Balkenende Media

Het voetbalseizoen zit er op en de vakanties zijn bijna begonnen. Menig Technische Commissie is nog druk bezig de (jeugd)teams in te delen en elk team te voorzien van trainers en leiders.

Blauw-Wit ’81 is nu een aantal jaren bezig met het pad dat zij is ingeslagen naar de verbetering van de jeugd- en senioren afdeling binnen de vereniging. Met de aanwezigheid van een Technisch jeugd coördinator is het doel het jeugdvoetbal op een hoger level te tillen voor het eerste deel gelukt. Door dit hogere plan is het enige nadeel het vinden van trainers die de oudere jeugdteams willen trainen. Mede hierdoor en door het stoppen van trainers voor de oudere jeugd, heeft Blauw-Wit’81 nu dringend behoefte aan trainers voor de oudere jeugdteams, met name voor JO15, JO19 en MO19.

We zijn op zoek naar enthousiaste trainers die alleen of met samen met een andere trainer en/of onder begeleiding van de Technisch Jeugd coördinator, een van de teams gaat trainen en coachen. Je weet wat voetballen is en hebt affiniteit met de jeugd in deze leeftijdsgroepen. Je bent goed in het aansporen en stimuleren van anderen. Daarnaast is affiniteit met VV Blauw-Wit ’81 een pré.

VV Blauw-Wit’81 is een sociale vereniging waar respect en het plezier in voetbal voorop staat. Zij werkt in principe alleen met vrijwilligers, echter voor deze functie is een vergoeding mogelijk. De hoogte hiervan is afhankelijk van ervaring en invulling van de functie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de teams, de mogelijkheden en onze vereniging, neem dan contact op met de Technische Commissie ([email protected]).

Je kunt ook contact opnemen met de Technische Jeugd coördinator Martijn Rijnders (06-31349453) of met de voorzitter van de Technische Commissie Reinert Jansma (06-15557113). Kijk ook eens op onze website www.blauwwit81.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen