KGV zoekt nieuwe leden uit omgeving Loon op Zand

Foto: KGV

De Kaatsheuvelse Gymnastiek Vereniging (KGV) is met name door de toegenomen populariteit van de turnsport snel gegroeid.

Op sportief gebied heeft de vereniging de laatste jaren mooie resultaten laten zien met veel podiumplaatsen. Met de overname van gymvereniging S.S.S. uit Loon op Zand heeft KGV hun talentpotentieel uitgebreid. Op donderdagavond tussen 18:30 en 20:00 uur worden er turntrainingen gegeven aan jongens en meisjes in de Wetering in Loon op Zand en daar zijn nog een aantal plaatsen vrij.

Heb jij interesse voor de turnsport, wil je ook schitteren met een sierlijke balk- of vloeroefening, of ben je bijvoorbeeld sterk aan de rekstok of brug en ben je 9 jaar of ouder? Meld je dan snel aan! De eerste twee lessen zijn gratis!

Naast de trainingen worden er door KGV regelmatig evenementen georganiseerd zoals de Pietengym, Het Grote Gymfeest, het Carnavalsbal, de Sportdag en de onderlinge turnwedstrijd waar KGV-leden aan deel kunnen nemen. Ben je talentvol tijdens de trainingen dan kan het zijn dat je opgenomen wordt in de turnselectie en mag je meedoen aan de officiële KNGU-turnwedstrijden. Voor meer info check de website www.kgvkaatsheuvel.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen