DES Dames thuis te sterk voor Geel-Zwart

Van 1 t/m 9 oktober is het
Van 1 t/m 9 oktober is het "Week van de scheidsrechter"

Dames 1 van MHC DES (2E klasse D) begon zondag op de Eikendijk sterk aan de wedstrijd.

Al na 10 minuten scoorde Eline Beukman de 1-0 en DES bleef goed druk zetten. Halverwege de eerste helft nam Geel-Zwart (Veghel) het initiatief over maar Brenda Schuurmans zorgde in de goal dat DES ongeschonden de rust haalde. Na de pauze bleven de dames uit Veghel aandringen en had de thuisploeg moeite om het eigen spel te spelen. Er vielen over en weer wat kansen te noteren en uiteindelijk was het Diede Janssen die de 2-0 maakte wat er voor zorgde dat DES wat meer ontspannen ging spelen. Geel-Zwart kreeg niet meer de ruimte voor een slotoffensief.

DES behoud met 4 overwinningen de koppositie en reist volgende week naar Heeze, de nummer drie op de ranglijst.