In september gratis kennismaken met OUDER/KIND-gym bij KGV!

Peuters ‘leren’ spelend bewegen in de veilige nabijheid van ouder(s) of opa of oma. Vanaf 1,5-jarige leeftijd leren peuters bewegen in de ‘speeltuin’ van gymnastiek- en turnvereniging KGV.

Het heel jonge kind wil spelen en bewegen. Wat is er dan leuker dan bij een gymnastiekvereniging spelen?! Lekker veel toestellen en materialen, speciaal voor peuters, met overal valmatten. Spelenderwijs ontwikkelen de kinderen alle basisbewegingen van de beweegwereld. Denk aan kruipen, rollen, duikelen, balanceren, zwaaien, draaien, klimmen, klauteren en springen. Natuurlijk met tussendoor nog even een dansje en een spelletje!

Een peutergymles is dé basis voor de algehele motoriek van alle kinderen. Het is ook hét moment om wat energie kwijt te kunnen of juist wat meer lef te krijgen. Voor veel peuters is dat wat spannend en is het heel fijn om dat samen te doen met papa, mama, opa of oma. Bovendien is het voor (groot-) ouders ook heel leuk om dit samen te beleven.

De ouder/kind-gym biedt KGV aan op woensdagochtend tussen 9.30 – 10.30 uur in De Werft. Tijdens deze les kunnen de kinderen vanaf 1,5 jaar al lekker bewegen! Babybroertjes/-zusjes kunnen heerlijk in de zaal in hun wagen of op een speelmat genieten van alle geluiden om zich heen. De les wordt gegeven door Carla Verhoeven.

Wordt peutergym ook de eerste sport voor úw kind? Kom in september gratis meedoen om te zien en te beleven hoe de peuters genieten. Er zijn geen kledingvoorschriften. Gewoon makkelijke kleding is voldoende. De contributie is slechts € 36,50 per kwartaal.

U kunt zich aanmelden via [email protected]. Voor meer informatie kunt u ook kijken op onze website: www.kgvkaatsheuvel.com.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen