Efteling Hotel begin 2025 drie maanden dicht vanwege grote verbouwing parterre

KAATSHEUVEL – Begin 2025 renoveert de Efteling de begane grond, waarbij onder andere de entree een andere plek krijgt. Tijdens deze renovatie is het Efteling Hotel gesloten.

Na vernieuwing van verschillende kamers in 2021 en de make-over van de buitenzijde in 2023, wordt begin 2025 de begane grond grondig gerenoveerd! Van 6 januari tot en met 17 april 2025 is het Efteling Hotel gesloten. In deze periode worden alle ruimtes van de begane grond aangepakt.

Waar de verdiepingen erboven samen het luchtkasteel vormen, heeft de parterre meer de functie van het basisstation, de machinekamer van waaruit het luchtkasteel wordt bestuurd. Vanaf het voorjaar van 2025 wordt het dé plek waar verhalen landen, worden doorverteld en waar nieuwe verhalen ontstaan.

Nieuwe ingang én compleet nieuwe indeling begane grond

De entree voor hotelgasten verhuist naar de zuidwestelijke hoek van het hotel. Vlak achter de imposante deuren vind je de lobby, compleet met luxe vitrinekasten met verschillende Efteling-souvenirs. Via de lounge bereik je het ruim opgezette horeca-gedeelte. Vanaf het voorjaar van 2025 voor hotelgasten dé plek om heerlijk te ontbijten, even bij te komen met een kopje koffie, te borrelen aan de bar of à la carte te dineren. Ook parkgasten zijn van harte welkom voor een borrel of diner.

Stuurhut speciaal voor kinderen

Centraal in het horeca-gedeelte staat de stuurhut van het luchtkasteel: een speelplek met meetapparatuur, interactieve knopjes, wieltjes, stuurtjes en radartjes waarbij kinderen de koers van het luchtkasteel bepalen!

Over het Efteling Hotel

Het Efteling Hotel opende in 1992 en beschikt over maar liefst 20 betoverende themasuites, 100 luxe Comfortkamers en 4 ruime Junior Suites, waar de sprookjes en verhalen uit de Efteling tot leven komen. Een overnachting is altijd inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling. En daar loop je vanuit je hotelkamer in een paar minuutjes naar toe!

Sprookjesachtig overnachten in Efteling Bosrijk of Loonsche Land

Natuurlijk kun je óók tijdens de tijdelijke sluiting van het Efteling Hotel prinsheerlijk komen slapen op loopafstand van de Efteling. Verblijf volledig verzorgd in één van de hotelkamers of geniet van meer privacy in de vakantiewoningen. Een overnachting is altijd inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen