Zondag 16 juni beweegt het in De Besterd en Omgeving

Foto: SIL

TILBURG – Waar de een houdt van rennen, houdt de ander van wandelen. Op zondag 16 juni worden in Tilburg beide beweegactiviteiten aangeboden. De Besterd Mijl organiseert de inmiddels bekende hardloopwedstrijd en Stichting Inzet Loont is verantwoordelijk voor de Besterd Walk.

Een wandeling, door de wijk Theresia en een stukje Hasselt/Goirke, van 5 km waarbij de deelnemers tijdens de tocht door de LocHal, het Ontdekstation013 en het Textielmuseum wandelen.

Een wandeling bovendien voor het goede doel, de IPSO Centra voor mensen met en na kanker in Tilburg en Waalwijk. Halverwege de wandeling zijn we dan ook te gast bij het IPSO Centrum Midden-Brabant aan het Wilhelminapark 29 in Tilburg.

Wij hopen op goed weer, maar vooral op veel deelnemers en donateurs. Alle gelden uit inschrijvingen en sponsoring gaan naar de Centra. Waar de noodzaak van veel onderzoek wordt onderschreven, heeft de Stichting Inzet Loont er bewust voor gekozen direct voor de lotgenoten en naasten financiële steun te bieden voor de zo belangrijke psychosociale zorg. Wij zijn van dichtbij bekend met de (mentale) problematiek van lotgenoten en naasten en organiseren wij onze inzet onder het motto: “Goed gedaan voelt beter dan goed gezegd”! Steun ons!

Ga naar www.debesterdmijl.nl voor alle informatie en om in te schrijven voor de Mijl of de Walk. Zorg dat je erbij bent, dan zorgen wij voor een geweldige middag. Zo zijn er op het Besterd Plein tal van activiteiten en voetballiefhebbers kijken op een groot scherm de eerste EK-wedstrijd van Nederland tegen Polen.
De inschrijving is geopend. Dus vier Vaderdag met ons!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen