De Passie van de Langstraat viert haar vijfjarig bestaan!

Foto: Passie van de Langstraat

WAALWIJK – Dit jaar is een bijzonder jaar voor De Passie van de Langstraat, want we vieren ons eerste lustrum! En om deze mijlpaal te vieren, nodigen we je uit voor een onvergetelijke zondagmiddag op 17 maart. Bereid je voor op een adembenemend spektakel, want dit jaar wordt het decor spectaculairder dan ooit tevoren.

Kom samen met je gezin, familie en vrienden en laat je betoveren door De Passie van de Langstraat. Het is meer dan alleen theater; het is een eigentijdse vertelling van het eeuwenoude lijdensverhaal, naadloos verbonden met de actualiteit van vandaag. In een wereld waarin het soms lijkt alsof we elkaar uit het oog verliezen, gaan we op zoek naar wat ons verbindt, want diep van binnen verlangen we allemaal naar liefde en verbinding.

De Passie van de Langstraat belooft een waar muzikaal festijn te worden, waar jong talent en ervaren professionals samenkomen. Laat je hart raken door moderne muziek en een gevarieerd repertoire dat hoop brengt in een wereld die vaak zo donker lijkt.

Het thema dit jaar is “Samen zijn in onze verscheidenheid”. Tijdens de Passie gaan we op zoek naar verbinding in plaats van verdeeldheid, zelfs in tijden waarin onze meningen soms mijlenver uit elkaar lijken te liggen. Maar onder die verschillen schuilt een gedeeld verlangen naar liefde en verbinding.

Praktische informatie

Datum en tijd:

  • Zaterdag 16 maart, aanvang 20.30 uur (zaal open om 19.50 uur)
  • Zondag 17 maart, aanvang 14.30 uur (zaal open om 13.50 uur)

Locatie:

  • Sporthal de Slagen in Waalwijk, de Gaard 2

Mis deze bijzondere viering van De Passie van de Langstraat niet! Verzeker jezelf van een plekje en geniet samen met je dierbaren van een middag vol emotie, gelach en ontroering. Tickets zijn verkrijgbaar via onze website.

Laat je meevoeren door de kracht van theater en de boodschap van verbondenheid. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op dit onvergetelijke evenement!

Voor meer informatie en ticketverkoop, bezoek onze website op https://passievandelangstraat.nl.

Collecte

Na afloop van De Passie van de Langstraat zal er een collecte worden gehouden voor 113 Zelfmoordpreventie, ter preventie van suïcide onder jongvolwassenen. Deze collecte is een belangrijk onderdeel van ons evenement, waarbij we maatschappelijke thema’s onder de aandacht willen brengen.

Dit jaar willen we ons richten op het aantal mentale problemen onder jongeren dat steeds verder toeneemt. Het is hartverscheurend dat in 2023 maar liefst 300 jongvolwassenen tussen 20-30 jaar een einde aan hun leven hebben gemaakt – dat zijn 25 jonge levens per maand.

We roepen daarom op tot gezamenlijke inzet om deze cijfers te verlagen. Door het taboe op dit onderwerp te doorbreken en bewustwording te creëren, kunnen we hoop bieden aan degenen die het nodig hebben. Je kunt nu al doneren!

NL33RABO 03325761 83 t.n.v. Stichting Passie voor de Langstraat onder vermelding van donatie 113.

Heb jij gedachten over de dood, of maak je je zorgen over iemand in je omgeving? Aarzel dan niet en neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie. Ze zijn 24/7 bereikbaar via telefoon op 0800 0113 of via de chat op www.113.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen