Stuntweek bij Domino’s Kaatsheuvel: pizza vanaf €3.99

Foto:

KAATSHEUVEL – Het is weer zo ver: de nationale Stuntweek bij Domino’s! Je kunt je medium pizza al afhalen voor €3.99 per stuk. Kom je na 16.00 uur? Dan kost een medium pizza €4.99 per stuk.

Het is tot en met zondag 17 maart Stuntweek bij alle Domino’s vestigingen in Nederland. Zo ook in Kaatsheuvel. Tijdens deze week haal je je medium pizza tussen 11:30 – 16:00 uur af voor maar €3.99 per stuk. Bestel je je favoriete pizza na 16:00 uur? Dan kosten ze €4.99 per stuk. Domino’s Kaatsheuvel is iedere dag geopend van 11.30 tot 22.00 uur.

Hoogtepunt van het jaar

Voor de pizzaliefhebbers is de Stuntweek iets om naar uit te kijken, maar ook voor het personeel is deze week het hoogtepunt van het jaar. Tijdens deze week is het hard werken, maar ook vooral plezier hebben. Zo staat de koeling vol met verse ingrediënten en het rooster gevuld met enthousiaste pizzabakkers en bezorgers. Het team staat klaar om te knallen.

Ook deel uitmaken van het enthousiaste team van Domino’s Kaatsheuvel? Bekijk dan de vacatures en solliciteer gemakkelijk online of via WhatsApp!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen