Black Sabbath tribute Back to Sabbath en Disco Lizard in Crossroads

15 okt 2023, 15:20 Nieuws
220831 back to sabbath peter bruers 112
KAATSHEUVEL - Op zaterdag 4 november treden de bands Back tot Sabbath en Disco Lizard op bij Crossroads met een tribute aan black sabbath en een combi van deep purple/rush met een paar verrassende variaties! De vier leden van Disco Lizard zullen u zeker doen verbazen.
Back to Sabbath is ongeveer drie jaar geleden opgericht. De gitarist Peter Bruers had wel zin om een Black Sabbath tribute band op te starten maar dan moesten er eerst nog de juiste muzikanten gevonden worden. Ze hadden natuurlijk al Peter Bruers (leadgitaar). Nu nog een zanger, bassist en een drummer en die had hij al snel gevonden in de personen van Jeroen Bruers (zang), Bas van Os (basgitaar) en Michiel van de Boer (drum). Peter zat al in het classic rock circuit en Jeroen en Bas in de hard rock circuit met allemaal eigen werk. En Michiel zat in een Moterhead band. Vooral Peter is opgegroeid met de sound van Black Sabbath in de late jaren 60 en begin jaren 70.
De band speelt alleen de nummers van de eerste 5 cd's dus de Ozzy years. Ze hebben de laatste jaren op verschillende festivals gespeeld waaronder Goirle, Hilvarenbeek, Tilburg, Fuizenfest, Riel, Lelystad, Waalwijk en Geleen. Er staan op You Tube al verschillende opnames van de band.
Wil je genieten van onvervalste Black Sabbath tribute band? Dan is het zeker een bezoek aan Crossroads waard!
De entree deze avond is € 5,00 in de voorverkoop via www.qtickets.nl/crossroads en € 7,50 aan de deur, welke deze avond om 20.00 uur opent.
Tot ziens bij Crossroads Dreefseweg 80, 5172EA in Kaatsheuvel