Dierenasiel Waalwijk zoekt mensen die een kitten willen adopteren

Foto: Dierenasiel Waalwijk

WAALWIJK – Deze maand hebben we geen één dier van de maand, maar vragen we aandacht voor de velen kittens en jonge katten die op dit moment in het asiel en in pleeggezinnen verblijven.

Vanaf de lente neemt het aantal kittens bij ons altijd toe en op dit moment gaat de aanstroom onverminderd door. Hierom zijn we extra blij met de pleeggezinnen die we hebben. In deze pleeggezinnen worden jonge kittens opgevoed en gesocialiseerd zodat ze bij adoptie gezond en sterk zijn en gewend zijn aan mensen en dieren.

De warme maanden van het jaar is echt het broedseizoen voor katten. Er worden dan ook veel kittens geboren in de zomer en dat zie je terug in het aantal kittens in het asiel. Er komen drachtige poezen bij ons binnen, waarvan de kittens in het asiel worden geboren, maar ze komen ook regelmatig zonder moeder bij ons binnen. Ook zijn ze heel wisselend in gedrag, de ene is schuw en bang en de ander is bij de eerste ontmoeting met onze asiel medewerkers al heel lief.

We zoeken op dit moment mensen die een kitten willen adopteren. Het aanbod is op dit moment groter dan de vraag waardoor het op het asiel een drukke boel is. De kittens en jonge katten wachten met smart op een liefdevol huisje, waar ze met veel plezier verder kunnen opgroeien.

Denkt u zo’n huisje te kunnen bieden dan hebben wij hier heel veel lieve katjes zitten, waarvan er vast eentje bij u past. Mocht u interesse hebben in adoptie, dan kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met het asiel voor een afspraak. U kunt ook altijd alvast een kijkje nemen op onze website.

Dierenasiel Waalwijk e.o.
Prof. Van ’t Hoffweg 7
5144 NS Waalwijk
Tel. 0416 333964
e-mail: [email protected]
webadres: www.dierenasiel-waalwijk.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen