Nieuw: Saté pizza’s en Limited Edition Thick Shake bij Domino’s

Foto: Domino's Kaatsheuvel

[ADVERTORIAL] – Houd je van saté? Dan heb je geluk, want de Saté Specials zijn nu te vinden op het menu van Domino’s. Naast drie nieuwe pizza’s, zijn ook de Loaded Fries Saté en de Buffalo Wings Saté te bestellen bij de pizzaketen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de nieuwste Thick Shake.

De komende maanden staan bij Domino’s in het teken van de Saté Specials. Ook is er een nieuwe smaak Thick Shake te bestellen, namelijk de Thick Shake Coconut. Een Limited Edition, bedacht door alle pizzafans. Er kon namelijk gestemd worden op een aantal verschillende smaken, waarbij Coconut de grote winnaar was.

Summerdeal: 1+1 pizza gratis

Goed nieuws voor alle vakantiegangers (en thuisblijvers): tot en met 13 augustus scoor je de tweede pizza gratis bij afhalen. Deze deal is enkel geldig op bestellingen die geplaatst worden via de Domino’s App. Deze actie is geldig in Kaatsheuvel, maar ook bij Domino’s Drunen en Waalwijk krijg je in week 30, 31 en 32 de tweede pizza gratis. Plaats een bestelling via de App, selecteer de korting en genieten maar!

Up to date blijven van de openingstijden en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s  Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen